Lediga tjänster

ENEX söker alltid duktiga medarbetare

Drift- och servicetekniker

Vi söker en ny stjärna till vår Drift- och Supportavdelning!

ENEX växer och med ett rekordår på projektsidan behövs nu en till medarbetare för att arbeta i teamet med vår eftermarknadsavdelning för att bl.a. sköta om slutförda anläggningar som vi projekterat och installerat tidigare år.

Hos oss har man kul på jobbet samtidigt som man får ta hand om och serva våra moderna och effektiva anläggningar. Under vägen erbjuds även utbildningar och kurser för att utveckla dig och din kompetens.

Vår Drift- och Supportavdelning består i dag av ett fantastiskt team på 4 st. personer varav 2 st. är deltid. 

Vi söker dig som är en självgående drift- och servicetekniker med kompetens och viss erfarenhet inom bl.a. bergvärmecentraler, värmepumpar i övrigt, ventilation, styr- och regler m.m. Om du inte har denna erfarenhet kommer vi utbilda dig inom detta område – bara du är rätt person för oss och har intresset. 

ENEX har idag ett mycket gott namn inom branschen och vi kännetecknas av bl.a. hög servicenivå hos våra kunder. Vi projekterar allt inom energiprojekt och utvecklar nya metoder så att våra kunder ska klara extremt låg energiförbrukning. Du behöver ha ett brinnande intresse av service och god kontakt med våra avtalskunder och leverantörer. 

Hos oss får du “frihet under ansvar” där du själv kan planera in ditt arbete i samråd med vår driftschef. 

På ENEX trivs personalen, har roligt på jobbet och hjälper varandra samtidigt som de får utvecklas och vid önskemål få mer ansvar. 

Är du vår nästa stjärna? 

Skicka din ansökan till info@enex.se med rubriken “jobbansökan”