Om oss

ENEX - din helhetsleverantör inom energieffektivisering.

ENEX har sedan starten 2010 utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i branschen. 

Vår huvudsyssla och fokus är att bedriva och genomföra energibesparingsprojekt inom värme, kyla, ventilation, el och vatten. Vi utför även mindre energientreprenader, klicka här för att se mer kring detta. Energieffektivisering minskar energianvändningen och därmed når fastigheten även ett bättre driftnetto.

Vi är inte bara en leverantör, utan en långsiktig samarbetspartner för din fastighet.

Våra kunder består bland annat av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, samfälligheter, fastighetsförvaltningsbolag, drift- och servicebolag m.m. 

Vi är placerade i Vaxholm, Täby samt Nacka med Stockholm och Mälardalen som främsta arbetsområde, men kan även utföra energiprojekt över hela Sverige.

För mer information kring vår arbetsmetodik i våra energiprojekt samt de tjänster vi erbjuder klicka här.

Vad gör oss unika?

Många av våra kunder har varit med oss sedan starten 2010, långsiktiga relationer är något vi strävar efter. 

För att erhålla en stark driftsäkerhet och låg energianvändning så behöver alla tekniska system i fastigheten eller anläggningen samverka och det är en av våra kärnkompetenser.

Genom att få kontroll över helheten i fastighetens tekniska system uppnår man ett bra driftnetto.

ENEX energiexperter är certifierade i kvalificerad grad av SWEDAC och har lång erfarenhet inom värme, kyla, ventilation samt styr- & regler. ENEX har även lång erfarenhet av energiprojekt och dess genomförande.

Genom att tillämpa ett mycket strukturerat arbetssätt och dela upp projektet i olika faser, kan man säkerställa den nya energinivån i fastigheten. Med en dokumenterad uppföljning når man inte bara de nya nivåerna på media, utan även en långsiktig besparing för framtiden.

När du vänder dig till oss så kan du vara säker på att vi behärskar den senaste tekniken och kan hitta den bästa lösningen för din fastighet.

Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att minska sin energianvändning och sina driftskostnader i fastigheten. Med detta som grundsten kommer fastigheterna att bli energieffektiva och driftsäkra. Med ett kvalitativt arbete driver vi energiprojekt fram till utvärdering av resultatet och säkerställer den nya energinivån.

Team ENEX

Ej närvarande på bild – Bertil Lundén samt Per Holmblad.